МЕНЮ

Потребители: 618   |   Произведения: 2640   |   Мнения и статии: 439

Мнения

1 16.04.2017 Chipson

Честит празник, приятели!

Покажи/Скрий
2 01.01.2017 Aresius

Честита Нова година, колеги! :) 

Покажи/Скрий
2 29.12.2016 milla kara

Радвам се да съобщя, че нашето произведение с Lucky Solo "Weeping Angel" е номинирано за наградата 2016 Golden Kayak в категорията Ambient and Classical на сайта indiemusicpeople.com. Също така Milla Kara е сред номинираните в категорията Best Female Artist. Ако желаете, може да ни подкрепите тук:  https://getfoureyes.com/s/f3n9w/. А това е Internet Radio Station с всички номинирани произведения: http://indiemusicpeople.com/stationGen.aspx?stationID=7999

 

Покажи/Скрий
10 25.11.2016 Chipson

Приятели, поставям тази тема като акцент в сайта и тя ще стои известно време отгоре, защото искам да обсъдим някои важни неща. Разбира се, става дума за самия сайт. Някои от вас вече знаят, че последните месеци се работи по нова версия на цялата платформа. Скоро се надявам да мога да дам достъп на желаещите да участват като "тестери". Междувременно обаче искам да помоля за продуктивна дискусия, в която да разбера какво бихте очаквали, искали и търсили в бъдещата платформа. Досегашните ъпгрейди на сайта бяха базирани както на мои лични идеи за развитието му, така и на желания от самите потребители. Технически няма почти нищо невъзможно. По-важното обаче е да се запази смисълът и посоката на самия проект, а той винаги ще бъде поле за представяне, популяризиране и коментиране на българска авторска музика. Тази основа може да се надгражда, да се обогатява и да става по-модерна и удобна. Много нови неща в тази посока са вече предвидени в бъдещата версия. И въпреки това, моля, споделете вашите идеи и очаквания, независимо какви са те и колко са смели. Ще обсъдим и аргументираме всичко в полза на това Sonic B.A.N.G. да бъде още по-добър за всички.

Коментарите по тази тема ще излизат както обикновено в общия канал. Темата ще може да се чете и в общия форум. Полето-акцент ще бъде активно и при клик ще отваря прозореца за прочит на всички коментари и добавянето на нови такива.

Покажи/Скрий
1 28.10.2016 Aresius

Chipson, честит имен ден на патерици! Това, разбира се,  важи и за всички други именници, ако има такива тук :) Така се бях отнесъл полседните няколко дена, че така и не разбрах кога мина и замина Димитровден. Преди малко разбрах, че е бил преди два дена. Но както се казва: по-добре късно, отколкото - никога :) Така че още веднъж със сериозно закъснение: честит имен ден на всички именници :) 

Покажи/Скрий
1 10.08.2016 Rubik

Търсят се: млади талантливи саунд дизайнери

Покажи/Скрий
0 02.08.2016 Chipson

Приятели, чуйте промо-микс от дебютния албум на Atriell в неговата Facebook страница, както и в YouTube.

Покажи/Скрий
0 17.02.2016 KOKO

Tursq basist za rabota.Sofiq.Kavurite sa v stil Rage Against....,a avtorskite neshto mejdu punk i metal.Rap s tejko kitarno zvuchene sushto.

 

Покажи/Скрий
1 31.12.2015 Aresius

Приятно посрещане на Новата година, колеги, и внимавайте да не прекалявате с алкохолните напитки! :)

Нека  2016-та бъде много продуктивна и успешна за всички ни както в професионален , така и в личен план.

Наздраве :) 

Покажи/Скрий
1 03.10.2015 Luckysolo

С голяма мъка и болка посвещавам това произведение „So Sorry!” на едно мъниче, което напусна този свят

Моята китара Винаги ще бъде с теб

Винаги ще свири за теб

Поклон пред светлата ти памет!

Изказвам своите най-дълбоки съболезнования към всички близки!

Покажи/Скрий