Затвори с ESC
Цветомир Христов
Цветомир Христов 51 в седмична
класация
104 в месечна
класация
Автор Soundtrack / Film Music/Scores

Повече за Цветомир Христов

 • Haresvam Muzika Smile

Коментари (6)

 • Strezov
  Strezov коментира в профила на Цветомир Христов
  на 31.08.2008 в 16:14 часа
  Човек... не знам това ли правите в Haemimont, но последното парче ме разби, при все че не съм фен на такава музика!!!

  Голям поклон просто!
  Коментирай 1
 • Coffee Shop
  Coffee Shop коментира в профила на Цветомир Христов
  на 16.05.2006 в 01:43 часа
  Naviava mi Floyd Smile
  Коментирай 1
 • adXok
  adXok коментира в профила на Цветомир Христов
  на 10.10.2005 в 16:08 часа
  На мен пък странно защо, но ми заприлича на интро-тата към някои от парчетата на Sepultura 1991 "Arise". По-точно песента "Under Siege" и други такива.

  Накрая арпежите с целотоновата скала са си малко клишенце... мое мнение!
  Коментирай 1
 • Chipson
  Chipson коментира в профила на Цветомир Христов
  на 25.06.2005 в 13:48 часа
  По отношение начинът на даване на рецензии си казах мнението - това е основно морален проблем на рецензента и не би следвало да обвиняваме автора в този случай. Той обаче ще има полза и от нашите настоящи коментари, които може би ще дадат известен баланс между рецензията и мнението на колеги.

  Що се отнася до съдържанието на саундтрака на World Of Warcraft - страхотен е, наистина. Аз мога да дам много подобни примери, включително не от сферата на игрите, но и на филмовата музика. Според мен обаче не е правилно да се твърди, че авторът тук е взаимствал нещо, било от BLIZZARD или друго място. Ще ви дам и конкретен пример за разсъждение: последната реклама на Загорка в голямата бутилка е правена в България, а композитор на музиката, която се доближава много до стила на "Междузвездни войни" е писана ot Румен Бояджиев младши. Да пишеш такъв тип музика според мен е по-скоро похвално и имайки предвид колко много прекрасни композиции са реализирани към игри и филми до днес, приликите могат да бъдат много. Моето мнение обаче е, че трябва не да се търсят прилики в отделните композиции от саундтрака, а в цялостната продукция, защото тя в крайна сметка представлява един пълен сюжет. От тази гледна точка мисля, че представените тук композиции не са взаимствани от BLIZZARD или което и да е друго място.
  Коментирай 1
 • LOE
  LOE коментира в профила на Цветомир Христов
  на 23.06.2005 в 14:11 часа
  Мда, колегата ми е прав тук. Прочетох друга рецензия на този скаут за песента "Не сей злоба". Предполага се че човек, който работи в "международно списание за музика" би трябвало да е малко по компетентен в музикално отношение. За току що споменатата рецензия също е характерна единствено 6.00 оценка. Дори да приема че идеята, текста и изпълнението са му харесали до такава степен че да им даде отлична оценка, произведението като звук и продуциране много зле.

  Хувабо е да се поощряват хората, но не и чак в такава степен. За отлична оценка по всички параграфи се предполага че този автор трябва да е заринат от издатели говоти да разпространяват прозиведенията му такива каквито са.
  Коментирай 1
 • Chipson
  Chipson коментира в профила на Цветомир Христов
  на 22.06.2005 в 13:37 часа
  Със сигурност авторът и рецензентът не са един човек, такъв извод мога да направя от това, което съм имал аз лично поотделно с тях като кореспонденция. Но това не отговаря на въпроса за оценките - явно преценка на самия скаут... Т.е., би трябвало той да се замисли над този коментар.
  Според мен качеството на звука е наистина добро, но не достатъчно, за да се приеме за финален запис на продукция за издаване. Сигурно обаче като за игра е достатъчно.
  Не съм слушал саундтрак от BLIZZARD и не мога да се произнеса по този аспект - имате ли възможност да ни посочите място, където да се чуе някакво демо, за конкретно сравнение?
  Коментирай 1

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и да обновиш данните в своя профил, тъй като според регламента е необходимо
да получим твоето изрично съгласие с някои клаузи.

Виж повече тук expand_more

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и тъй като в момента не си оторизиран с регистриран профил, необходимо е да заявиш
изрично съгласие със следните клаузи:

done
done
expand_more