Затвори с ESC
Ясен Янев
Ясен Янев 222 в седмична
класация
343 в месечна
класация
Автор Rock / Metal

Повече за Ясен Янев

 • Роден съм в гр. Нови пазар, но от дълго време не живея там. По стечения на обстоятелствата сега живея в гр. Шабла. Спокойно градче, но почти няма хора с моите интереси! 10 години живях в Бургас, което наистина беше ГОТИНО!!! Основното ми занимание не е свързано с музиката, но музиката измества всичко друго, понеже ме зарежда с енергия и сила.Тя отнема голяма част от еженощието ми, защото обичам да пиша нощем, когато е тихо и спокойно. Пиша музика в най различни стилове. За мен е предизвикателство да пиша и измислям нови композиции и текстове. И понеже се виждам с приятелите си най-много за 5 дни в годината, реших да си купя програми за композиране и…… ей ме на!!!!
  Повечето ми мелодии са написани така, че да се свържат или са свързани с текстове. Затова има и повторения на някой елементи. Отворен съм за работа с всеки който има нужда от едно рамо.
  Свиря най-вече на китара.
  Първият ми хит е: “Lady in blue” на Joe Dolan! Бях малък, но с вкус! Дори и сега се възхищавам на това изпълнение, след толкова години! Тогава я слушах на грамофон и моно!?! Пращеше наистина, но на кой му пукаше тогава за това. Колко напредна техниката!!!!!!! Ако имате възможност, чуйте тази песен!!! Ако нямате възможност, а имате желание да я чуете, ще Ви я изпратя, Тя наистина е ПРЕКРАСНА!!!
  Любима песен: “Staerway to heaven” – LED ZEPPELIN (тя ме запали по китарата)
  Любими изпълнители и групи: LED ZEPPELIN, BLACK SABBATH & OZZY, METALLICA, MANOWAR, W.A.S.P. , AC/DC, JOE SATRIANI, STEVE VAI, TESTAMENT, ACCSEPT, JUDAS PRIEST, DREAM THETER…… и много, много други, не само от този стил. Може да ви звучи тъпо, но имам и любими чалга парчета Wink Харесва ми всякаква музика стига да ме хване за ухото

  МУЗИКАТА Е ИГРА НА ЗВУЦИ, А ТАЗИ ИГРА
  НАИСТИНА МИ ДОПАДА!!!.


  SIR_YA

Коментари (0)

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и да обновиш данните в своя профил, тъй като според регламента е необходимо
да получим твоето изрично съгласие с някои клаузи.

Виж повече тук expand_more

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и тъй като в момента не си оторизиран с регистриран профил, необходимо е да заявиш
изрично съгласие със следните клаузи:

done
done
expand_more