Затвори с ESC
Dotkov
Dotkov 372 в седмична
класация
104 в месечна
класация
Автор Soundtrack / Film Music/Scores

Теми от Dotkov (8)

  • на 05.10.2008 в 20:38 часа
    Frontbreaker - Нещо ново

    Откъм програминг и дизайн играта си е доста назад ама сега чакаме програмистите да свършат сегашния си проект и да се захванат с Frontbreaker. На линка по-долу ще може да намерите линк към story-то и най-долу са и парчетата, които са част от саундтрака.

    https://dotkov.org/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=29

    Приятно четене/слушане!
    Коментирай 0
  • на 30.07.2008 в 22:06 часа
    Ко прайте ве!

    Аз имам МНОООГО нова музика и направих няколко саундтрака, за две игри и един натфизки филм... Общо взето, пълен та*ак. Само, че като вдигнат квотата ще качвам, нещо не ми дава сърце да трия нищо.
    Айде целувки н' шит.
    Коментирай 0
  • на 14.02.2008 в 21:01 часа
    Ko прайте бе

    Някога имали ли сте чувството, че всичко отива по дяволите, бачкате по цял шибан ден, а петък вечерта се напивате с разни хора, които уж са ви приятели ама и те имат толкова време за вас колкото и вие за тях? Че уж бачкаме ама за къде и за какво...? Какъв трябва да е крайния резултат? Някога мислили ли сте, че всичко е една безсмислица, а хората около вас само оголват зъби в знак на надменност, сякаш се молят да им ги счупиш? Писнало ли ви е от оплаквания? По цял ден като се чудите дали дискотеките и ски курортите са равни по сила на един качак или едно шранз парти с много амфетки? Писнало ли ви е да слушате за смърт, катастрофи и малоумни самоубийства, а в същото време любовта и позитивните неща да са толкова изкривени и повърнати, че един труп на два месеца би бил по-приветлив? А отвращавали ли сте се някога от самите себе си, защото е ясно, че и вие сте също толкова изкривени, макар и да не искате да го видите, готови сте да излъжете за да не се злепоставите, да изпозирате всеки случай, стига интересите да са на ваша страна, тази природна адаптация не ви ли погнусява?

    Някога писвало ли ви е от всичко???

    Тъп въпрос, нали...?
    Коментирай 0
  • на 13.12.2007 в 00:37 часа
    Коледното ми клане... Т.е. парче, хъхъ... ^^

    Да, този път наистина ми писна от разни полу-приятни, полу-зплашителни парчета.
    Идва свещен празник, дали свързан с Иисус или с дебело рекламно лице на Кока Кола, мен малко ме интересува, защото нито съм вярващ, нито съм капиталист.
    Трябва и аз да ви подаря нещо хубаво за тези празници...

    SAYA OF THE ANCHORITES
    Парчето си е груба смесица между дроун еймбиънт, индъстриъл и филхармонии.
    Това парче също е част от поредицата за Despoiled Eden (напомням за онзи брейкстеп - Vine Vs. Randall), това не е в същата атмосфера, онова беше епично, това е малко по-нестандартно.

    Гласовите семпли, които ще чуете са авторски, момата отказа да я обявя като гласова актриса, но със сигурност ще ми помогне да запишем още семпли за несъществуващият сериал...

    Весела коледа и нека подаръците ви донесе Saya of the Anchorites... :} С най-добри чувства.
    ...И не, атмосферата на парчето няма нищо общо с резултатите от конкурса!
    Коментирай 0
  • на 12.11.2007 в 10:40 часа
    Последно парче за тази година!

    Имах планове да издам един промо диск с готина киберпънк обложка, роботизирани мозъци и заглавие "Machines Can Speak", но както често се получава, пари нема... (А то всъщност ми трябват не повече от 200 лв. за 100 копия като смятам както ситопечата така и опаковките)
    Е, да ама не става. Undecided I Are Kintless.

    Също така ми е гадно вече да трия току така от квотата си, мисля да изчакам да видя дали ще спечеля примерно 78-о място на конкурса за да имам примерно 2 места за произведения and stuff.

    Засега качвам едно последно произведение за тази година, казва се Vine Vs. Randall. Оценете го безпристрастно, това е първият ми УСПЕШЕН днб/брейкбийт опит с повечко дисторшън, но макар и парчето да е почти изцяло електронно, мисля, че пак спада към саундтраците, такава му е атмосферата, доста Devil May Cry/Matrix/Operation:Swordfish. Въпреки това е писано днб за да не лъжем слушателите.

    Айде, че се улягих... ^^
    Коментирай 0
  • на 05.11.2007 в 11:43 часа
    Отново в играта...

    Тъй като не съм сигурен как се публикуват нови творби когато вече съм качил 10, ще трия малко по малко нещата, които са ми излишни за да кача новите си неща.
    Сега съм се запалил да направя няколко тематични парчета с кратки сюжети, ей тъй, за фъна, скоро ще представя едно от по-болните, той Стрезов го чу горе долу, сега ще го дооформя и продължа, че и той да се поизненада. Wink
    Парчето е вече качено, казва се God Flesh и повече инфо за нег може да прочетете във форума или на самата песен...

    Поздрави и до скоро.
    Коментирай 0
  • на 08.09.2007 в 23:17 часа
    Ново саундтрак парче за ММО игра.

    Новото парче, което качвам (Изтрих Keychaze, личи си, че не се кефят хората Smile ) е направено за едно ММО. Дано ви допадне.
    Завръщам се от лека пауза, сега започвам усилено, заедно с университета, да правя музинка, дано има и проекти за които да я правя, защото иначе някак си не успявам да се надъхам, твърде черноглед и нервен станах, само на бой налитам, секса не ме радва, изобщо ужас. Дано не се отрази и на музиката. Laughing Laughing Laughing
    Това за секса е майтап (Ше ме убие жината... 0.o )
    Всичко най-добро!

    Симеон
    Коментирай 0
  • на 19.07.2007 в 20:16 часа
    Умря една, роди се друга.

    Искам само да поясня, че изтрих една от старите песни, за да кача новото парче. Мисля, че така е най-редно, тъй като започна да ми става ясно какво се харесва повече тук и малко по малко ще избутаме електрото и ще го заместим с класики и други по-слушани неща. Wink
    Изтрита е Phase Up и е заменена с Blood Red Star, една нова симфония, за която ще се радвам да чуя критики, коментари, псувни и изстрели.

    Благодаря за вниманието.
    Коментирай 0
    Предишна Следваща

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и да обновиш данните в своя профил, тъй като според регламента е необходимо
да получим твоето изрично съгласие с някои клаузи.

Виж повече тук expand_more

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и тъй като в момента не си оторизиран с регистриран профил, необходимо е да заявиш
изрично съгласие със следните клаузи:

done
done
expand_more