Затвори с ESC
Yann
Yann 394 в седмична
класация
255 в месечна
класация
Автор Experimental / Experimental

Теми от Yann (4)

  • на 21.04.2018 в 12:22 часа
    Здравейте на всички! Smile Тъй като ми предстои да пиша музика за филм, за пръв път, бих искал да ви помоля за малко помощ/информация. Тези от вас, които са го правили професионално, може би ще ми дадат полезни знания Smile  Основно правя театрална музика и (както сами сте чули. вероятно) звукът ми не е особено добър, но да кажем, че за театъра минава. Никога не остава време за добра обработка на звука, защото се правят промени по музиката до самата премиера, но това е друга тема. Smile Ако е за филм обаче, не бих искал да "минавам метър". Не съм на ясно в какъв вид точно трябва да предам музиката. Зле съм с мастеринга и наистина това много ме тревожи. Гледах най-различни туториали, четох, купих си и курса на Ханс Цимер, но не открих задоволителна информация за тези неща. Моля ви, някой ако има повече опит в писането на филмова музика да ми сподели в какъв вид трябва да бъде предадена музиката за обработка в студиото. Сърдечно благодаря! Smile 
    Коментирай 7
  • на 04.03.2015 в 11:50 часа

    Здравейте на всички ! Имам нужда от помощта ви! Съжалявам ако темата се повтаря, но ще се радвам ,ако някой ме светне за тези неща, а именно за правата на произведенията. Тоест към кога мога да се обърна за да си запазя правата върху произведенията. Говорих с musicauthor ,но там ми казаха ,че разботят само с филмова музика. В случая трябва да си запазя правата на музиката ,която е театрална - за театрално представление. Ще съм ви благодарен ако имате опит и го споделите с мен , колкото и малък да е . 

    Коментирай 4
  • на 05.04.2014 в 15:41 часа

    Привет на всички, опитвам се да кача ново произведение вече 5 пъти , но винаги ми изписва "Въведете данни!" при условие ,че въвеждам всички нужни данни . Дали аз не правя нещата както трябва или има някакъв проблем ?

    Коментирай 3
  • на 07.01.2014 в 23:59 часа

    Честита нова година на всички и честито на победителите! Аз не очаквах ,че ще бъда класиран в някоя тройка от групите, но се оказа , че съм. Така че благодаря на всички ,които са гласували за мен! Пожелавам на целия екип и на всички потребители на сайта една много успешна година! Нека бъде изпълнена със здраве, любов, смирение,  вдъхновение, провокации и всичко от което се нуждаете за да бъдете щастливи!  

     

    Коментирай 0
    Предишна Следваща

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и да обновиш данните в своя профил, тъй като според регламента е необходимо
да получим твоето изрично съгласие с някои клаузи.

Виж повече тук expand_more

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и тъй като в момента не си оторизиран с регистриран профил, необходимо е да заявиш
изрично съгласие със следните клаузи:

done
done
expand_more