Затвори с ESC
Steve-N
Steve-N 3 в седмична
класация
10 в месечна
класация
Автор Electronica / Drum and Bass

Теми от Steve-N (11)

 • на 03.10.2019 в 22:22 часа
  Само аз ли имам проблем с качването? Опитвам се да кача нови произведения, но постоянно получавам грешка, че mp3 файлът не е валиден. Конвертиран е в 192kbps, 44KHz, също така пробвах с два различни енкодера, за да се потвърдя, че пболема не е от мен.
  Коментирай 6
 • на 07.11.2017 в 17:03 часа
  Честито на победителите тази година! Също така благодаря на хората, които са гласували за мен. Тази година имаше драстична промяна в категориите и общо взето този път споделях една категория с композиторите на филмова музика бях сигурен, че нямам шанс дори да се доближа до местата с малки номера (а да не говорим и мястото, на което бях последните 2 пъти Laughing). Като видях, че въпреки това едното от произведенията ми се е качило чак на 4то място, точно под челната тройка, останах приятно изненадан. Както беше споменато, разликата в точките в голяма част от класацията е малка или почти никаква. Личи си, че е била оспорвана битка и явно това е била целта на новото категоризиране. И накрая, но не на последно място - благодаря на организаторите, благодаря и на тези, които са отделили от времето си да изслушат траковете, с които съм кандидатствал, без значение дали е гласувал за тях или не. Както се казва - всеки труд е достовен за уважение. Още по-голямо благодаря на тези, които са гласували за мен.
  Коментирай 1
 • на 02.11.2017 в 08:49 часа

  Здравейте. Исках да споделя с вас, че наскоро гледах прословутия masterclass на Hans Zimmer (Hans Zimmer Teaches Film Scoring) и мога да кажа, че бях изумен от гениалността на този композитор. Споделям това с вас, понеже тук има много добри продуценти, които работят именно в тази насока и ако не сте гледали този филм силно ви го препоръчвам.

  https://www.masterclass.com/classes/hans-zimmer-teaches-film-scoring


  Може да се намери в и повечето тракери
  Коментирай 0
 • на 04.04.2015 в 11:01 часа

  Извинете, че толкова късно го казвам, но няма да мога да присъствам на срещата. Същото мога да кажа и за Slugger (класиран на трето място в група B). Желая приятно изкарване на всички и се надявам догодина да се видим Smile

  Коментирай 2
 • на 07.01.2015 в 20:51 часа

  Искам да попитам имам ли право да качвам произведения, които са неофициални ремикси на песни (или bootleg-ове както ги наричат) ?

  Коментирай 1
 • на 23.12.2014 в 13:29 часа

  Здравейте!

  Малко късно се сетих, че класирането вече е публикувано. Искам да благодаря на всички, които са оценили продукцията ми и са гласували за мен! За мен е чест за втора поредна година да се видя на първо място в група B! Поздрави и на всички класирани, надявам се, че ще се видим на награждаването Smile

  Весели празници на всички!

   

  Коментирай 0
 • на 20.11.2014 в 23:40 часа

  Произведение номер 13 от група C сигурни ли сте, че е в правилната категория?

  Коментирай 8
 • на 23.02.2014 в 17:49 часа

  Здравейте! Искам да кажа колко много се радвам, че се запознах с организаторите и победителите от конкурса. Честно казано не ми се тръгваше изобщо Smile Искам също така да питам снимките ще бъдат ли качвани някъде?

  Коментирай 6
 • на 02.02.2014 в 13:40 часа

  Здравейте, искам да попитам защо системата не ми позволява да изтривам произведения? Когато се опитам да изтрия произведение и потвърдя, получавам съобщение "Произведението НЕ Е изтрито"...

  Коментирай 4
 • на 06.01.2014 в 14:32 часа

  Искам да изкажа благодарностите си на всички, които гласуваха за мен в този конкурс! Когато отворих страницата не можах да повярвам, че съм победител в групата на електронната музика Smile Моят личен фаворит беше трака на DJ DeamoN ReapeR Feat. DJ NR - Future Waves. Изключително добър Trance, с тежък kick, точно както го харесвам. Това беше точно трака, който поставих на 1-во място и се радвам да го видя в челната тройка.

  Коментирай 0
 • на 23.12.2013 в 13:13 часа

  Искам да попитам нещо във връзка с номинациите за текущия конкурс: когато маркирам "5" за дадено произведение това какво означава - че го поставям на 5-то място (с най-малко точки) или че му давам 5 точки (най-много точки)? Дори и в страницата с правилата на конкурса е обяснено малко неясно и искам някой да потвърди кое е правилно преди да подам номинациите си.

  Коментирай 1
  Предишна Следваща

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и да обновиш данните в своя профил, тъй като според регламента е необходимо
да получим твоето изрично съгласие с някои клаузи.

Виж повече тук expand_more

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и тъй като в момента не си оторизиран с регистриран профил, необходимо е да заявиш
изрично съгласие със следните клаузи:

done
done
expand_more