Затвори с ESC
Luckysolo
Luckysolo 6 в седмична
класация
8 в месечна
класация
Автор Rock / Instrumental

Теми от Luckysolo (19)

  • на 25.11.2021 в 21:07 часа

    Привет на всички Smile

    Много ми е домъчняло за Вас!

    Как сте? Как се справяте в тези смутни времена? От всичко, което се случва..... за мен музиката остава портала към безтегловността. Вратата към светлината, отварата на изцелението! 

    Направих 3 нови произведения, имам още мъничко да поработя по финалното им звучене. Скоро ще ги кача да ги чуете и непременно ще очаквам вашите рецензии и впечатления. Надявам се да ви допаднат, ако не поне може да ви дадат някоя друга идея Wink

    Надявам се да прочетете това и да "драснете" някой ред.

    До скоро Smile

    Коментирай 2
  • на 03.10.2015 в 00:39 часа

    С голяма мъка и болка посвещавам това произведение „So Sorry!” на едно мъниче, което напусна този свят

    Моята китара Винаги ще бъде с теб

    Винаги ще свири за теб

    Поклон пред светлата ти памет!

    Изказвам своите най-дълбоки съболезнования към всички близки!

    Коментирай 1
  • на 12.04.2015 в 22:54 часа

    Привет на всички Smile

    Честити Великден на Всички.С пожелание да сте здрави, щастливи и добри. Да се пречистим и само най-хубавото от нас да остане. Нека музикалното ни рало да заоре дълбоко и оставя незаличима бразда след нас, така че да ни помнят с това което правим и което сме направили.

    Как мина „чукането” днес Wink хахаха Laughing

    Хубав празник приятели! Smile

    Коментирай 2
  • на 07.04.2015 в 09:43 часа

    Здравейте колеги и приятели Smile

    Къде се изгубихте? Явно априлските студени дни не Ви се отразяват добре Wink Г-н Георги Стрезов ни даде много хубава идея. Много идейно предложение – според мен. Харесва ми. Мисля, че може да се получи нещо Уникално!!! Вдъхнови ме! Smile

    Представям си:  Как пускам моите снежинки от небето волно, волно. След това milla kara ги поема и започва да ги разнася над заснежените върхове по цялата земна шир. И за финал ARESIUS ги сваля по улиците на Париж и те започват да се лепят по лицата на хората. Един страхотен зимен пейзаж, една безтегловност, една страхотна зимна приказка.”

    Хайде включете се в дискусията. Изкажете мнение. Дайте предложение. Аз си мисля, че има много хляб в този проект. Пък и докато не опитаме, няма как да разберем дали ще се получи. Толкова гениални и уникални произведения качвате тук, че човек се чувства горд от това че е Българин. Толкова много потенциал има в този портал благодарение на всички Вас. Като слушам какво качвате тук като произведения и това, което се бълва навън еми……Ето за това съм горд, че Ви познавам и че съм сред Вас. За мен е чест!!!

    Жоро (ARESIUS) – дай едно мнение, едно рамо Smile

    milla kara  - когато си завършиш работна станция (инсталации, настройки и т.н.) ще имаш море от звуци и готовност да ни радваш отново с нови произведения Wink Кажи допада ли ти идеята?

    LuD_JoRRo – ти приятелю си даде вече и двете ръце (а сега без ръце за къде?) хахаха Smile) ШЕГА!!!

    Jordanfon  - приятелю, искаш да видиш как твоя композиция или част ще зазвучи подобно на Dream Theater?

    FL 7 DJ – имаш страхотни композиции. Моята глава не може да се справи с електрониката. Ти ще се включиш ли в това ново начинание?

    Val – ти вече каза, че при теб музата идва по различен начин, но нали това не пречи да опиташ и ти?

    KOKO – виждам, че си много зает но да ти кажа приятелю без твоите страхотни китарни рифове няма да минем Wink А и да ги видим най-накрая тези Две съседки – много те ангажират – ааааа Smile Smile

    Yann – ти приятелю какво ще кажеш? Може в последствие със съгласието на екипа ти да използваш произведението в театъра. Мисля,че никой няма да има против Smile

    Steve-N, Mostrovvassil и така нататък, и така нататък. Приятели, няма да изписвам всички Вас по отделно, защото и два листа няма да ми стигнат за това.

    Той Митко си мълчи за сега, но и да има нещо против Wink – като се съберем 20-30 човека около него – къде ще ходи да не се съгласява, иначе „кютек” Wink хахаха Smile Шегувам се!Майтап!

    Какво ще кажете? Правим ли го или не? Smile

    Коментирай 2
  • на 06.04.2015 в 22:31 часа

    Привет Smile

    Реших и тук да отворя темата за звуковите карти, които ползваме. Кой и каква карта ползва. От какво е доволен и от какво не. Как му се струват драйверите. Има ли нещо, което му липсва?

    Аз лично съм ползвал много звукови карти през годините. Първата малко по солидна карта беше на Creative AWE 32. Ето така изглежда:

    https://www.amoretro.de/2011/06/creative-sound-blaster-32-pnp-ct3600.html

    Преди последната (сегашната) си карта, за която ще спомена след малко ще кажа за предходната. Тя все още ми е на компютъра. Това е EMU 1212m. Много съм доволен от нея.

    Ето как изглежда:

    https://www.zzounds.com/item--EMU1212M

    Има си DSP Multi-effects Processor. Никаква латенция при запис в реално време с неговите си ефекти. Мога да кажа, че и A/D конверторите и са на много прилично ниво. Супер доволен съм от нея. Понякога драйверите и забиват, но рядко. Като карта на PCI слот – много добра. Но като вътрешна много чувствителна карта улавя и доста шум от компютъра. Това е недостатък на всички вътрешни карти. Като оценка бих я оценил с 9 от 10 точки.

    Сега работя с Lexicon IO 42.

    https://lexiconpro.com/en/products/i-o-42

    Страхотна карта! Но много се различава от EMU 1212. Няма DSP Processor, няма софтуер, само драйвери. Тук обаче господата от Harman са заложили много на хардуера. Има уникални предусилватели. А за A/D конверторите няма какво да говоря. Супер са! Като всяка външна USB карта си има малък проблем с латенцията. Но е само въпрос на настройка. Хванеш ли и цаката, работи пушка. Изцяло е Американска като производство. Нещото, което няма при нея е LoopBack. Това е проблем, ако използваш няколко софтуера едновременно. Но в повечето DAW софтуери вече може да си ползваш VST-тата и това не е проблем. Е аз си имам няколко много стари ефект процесорни програми, които са уникални – незаменими – но съм им хванал цаката как да ги ползвам.

    Е, това е при мен. Вие с какво работите? Smile

    Коментирай 15
  • на 06.04.2015 в 21:12 часа

    Привет на всички Smile

    Реших да отворя темата за Дигитална Аудио Работна станция (DAW).

    Най-вероятно много се коментирала и доста изчерпила тази тема. Но вярно е, че никога не е достатъчно изчерпана. Пък и от собствен опит мога да кажа, че в повечето случай не се ползва всичко от софтуера. Има функции, които просто си седят така и не се ползват.

    Аз предлагам да си поговорим кой, какъв DAW ползва и какво НЕ е ползвал от функциите на програмата. Или ако има нещо, за което се е питал как се ползва (от любопитство), но така и не се задълбал да го проучи.

    Така, ще започна аз.

    Аз използвам софтуера на Cakewalk – в случая Sonar 8.5. Имам и Cubase 5, но предимно си работя на Sonar. Защото съм закърмен с него още от далечната 1996 г. под DOS. Свикнал съм с него и на мен ми е най-удобен. Работил съм и с повечето DAW софтуери излезли и утвърдили се като надеждни. Но за мен MIDI sequencer на Cakewalk е най-добрия. Или на мен най-много ми допада. Макар и като погледнем в историята на МИДИ, Cakewalk го налагат първи от 1991 г. Търпи и големи промени и развитие от тогава до днес.

    Нещото, за което се сещам в момента че не ползвам са CAL функциите. Има една или две функции, които ползвам. Но другите даже не зная и за какво служат. Wink

    Коментирай 1
  • на 01.04.2015 в 09:08 часа

    Здравейте

    Правя официално изявление пред Вас. Колеги произведенията Ви не струват за пет пари Wink хахаха Smile

    ШЕГАААААА SmileLaughingLaughing

    Хайде честит Ви 1-ви април. Шегувайте се, смейте се през целия ден. И довечера да Ви болят лицевите мускули от смях Smile

    Бъдете здрави! Smile

    Коментирай 2
  • на 24.03.2015 в 20:30 часа

    Искам да ви представя още едно мое произведение Smile

    Ще започна с това, че ми трябва вашето съдействие. Това е още проект. С него много „заорах”. За трети път в рамките на една година се затапвам. Слушам, слушам и сякаш нещо му липсва. Не зная, може проблема да си е в мен. И за това се обръщам с молба към вас. Да кажа, че това не му е финалното звучене. Няма никакъв микс и мастер. Само съм го експортвал, за да го чуете.

    Казва се „When Asleep– Когато заспивам”. Както се разбира от заглавието идеята е ясна. Какви са вашите мнения по отношение на аранжимент, настроение, въздействие и т.н. Писклива ли  е китарата? Липсва ли му нещо или не. Може на вас да ви звучи добре и да не му трябва нищо повече.Може. Иска ми се да го завърша.

    Предварително Ви благодаря! Smile

    Коментирай 0
  • на 21.03.2015 в 19:15 часа

    Привет отновоSmile

    Да видим има ли останали още живи Funk-ари. SmileРеших да се престраша и да публикувам последната си творба. Още не съм сигурен, че е достатъчно готова за други слушатели освен мен. Но …. Тя се казва както вече споменах „The Melody Of My Life – Мелодията на живота ми”.

    Опитах се да събера 41 години от моя живот в 3 мин. и 30 сек. Мноого трудна задача си поставих. Вие ще кажете дали съм успял или не. И за да не стане като със „Снежинките”, оставям на Вас да интерпретирате отделните фрагменти от произведението и да нарисувате сами музикалните картини.

    Приятно слушане и дано Ви достави удоволствие!Smile

     П.С. КОКО нека тези Wah Wah  китарки са поздрав и за теб.Wink

    Коментирай 0
  • на 13.03.2015 в 12:01 часа

    Здравей Митко (Chipson),Smile

    Поздравления за новият (подобрен) сайт. Справил си се повече от чудесно! Браво на теб! Браво!!!

    Само където не видях никъде – нито в миналогодишния конкурс, нито някъде другаде награда за теб? Undecided Ти „бачкаш”, правиш всичко за нас, а това никъде не се отразява. За теб Приз няма ли? Хубаво. Ти нали ще присъстваш на 4-ти април? Аз съм „тъп” и много упорит. Wink И да не си мислиш, че съм се отказал! Неееее … Нищо не остава „безнаказано” в природата. Твоята награда ще бъде от Luckysolo Production Ltd.Wink и връчена от мен. Laughing (Голям смях)Tongue Out

    Сега по работа. Тествах портала с шест браузера – IE (11), Google Chrome (v.41.0.2272), Mozilla - Firefox (32 bit) и Nightly (64 bit), Opera (v.28.0.1.1750), Yandex (v.15.2.2214) ->  (Препоръчвам го горещо пред Chrome. Много добър!!!) Всички те изпълнявам точно и коректно твоя код безпроблемно. 

    Плеяра – брилянтен!!! Smile Waveform-та (измъчил си се), но си го направил. Другото мноооого хубаво е зареждането и прослушването на произведението. Зареждайки избраното от слушателя, ти зареждаш и всички останали. Така те се редуват едно след друго и човек може лесно да преслуша и останалите произведения на твореца. Гениална идея! Браво! Може да се добави евентуално бутон Repeat – за една мелодия. Ако някой реши да прослуша едно произведение повече от веднъж. (Като мен). Казвам го само като опция, ако не е много трудоемко за теб. (Да не стане като 100 тояги на чужд гръб). Само предлагам!

    За други впечатления ще пиша отново. Сега още продължавам да „Разцъквам”Smile

    П.С. Срещата е в „О!Шипка”  на ул.”Шипка” 11 нали? Или в някои от другите им ресторанти в София?

    Коментирай 0
  • на 02.03.2015 в 14:24 часа

    Привет на всички Smile

    Малко закъсняло е, но ....

    Честита Баба Марта!Smile 

    Да сте Живи, Здрави и Засмени! Smile (така казваше моята баба)

    Коментирай 1
  • на 22.02.2015 в 12:04 часа

    Ето го и линка към видеото, макар и да го има и към самото произведение:

    https://www.youtube.com/watch?v=JyRcIeZyfPQ

    Коментирай 3
  • на 22.02.2015 в 11:58 часа

    Привет на всички.Smile

    Искам да Ви представя една поема продиктувана от моето произведение „Падащи снежинки (Falling Snowflakes)” и написана от моята приятелка поетесата Живка Добрева. На мен много ми хареса и се доближава идеята (музата) за написването на инструментала.

    Както самата тя се изрази:

    -          Аз нищо не съм направила Лъки. Просто слушах произведението ти и държах моливчето в ръка. А твоята китара написа думичките. Това е!Wink

    С нейно съгласие го публикувам тук. Може и на Вас да хареса. Опитах се да направя и клип с моята музика и нейното стихотворение. Незная до колко се е получило, но и него го качвам тук да го погледнете. Музиката паралелно с думичките имат по голямо въздействие (поне при мен е така).

    Ето и самата поема едноименна с произведението:

     

    Падащи снежинки

     

    Вали...Нежност се сипе над умореният град

    Вали. Снежинки впуснати в бяг

    с танц феерично докосват сърцето

    и си спомням - аз съм мъж и съм млад..

     

    Вали. И изтръпвам от твоята ангелска нежност

    от ласки на две светли от обич ръце...

    Вали...Мое момиче, моя бяла копнежност,

    снежинки сме с теб, снежинки нали?

     

    Във вихъра бял на мечтите, имаме целия свят

    И е толкова светло, и чисто- летим, летим, летим...

     

    Две снежинки от вятъра носени,

    с обич и болка в танца Съдба,

    с колко нежност сливат душите си,

    ти дали моя обич, това го разбра?

     

    Във вихъра бял на мечтите, имаме целия свят

    И е толкова светло, и чисто- летим...

    Две снежинки поспрели на миглите

    от безкрайна нежност в сълза се топят...

     

    Приятно гледане и хубав ден от мен.Smile

    Коментирай 0
  • на 08.02.2015 в 21:30 часа

    Привет на всички.Smile

    Искам да представя на Вашето внимание една нова моя творба. На скоро докато пътувах с автомобила си или по точно докато чаках на един светофар, гледах през прозореца падащият сняг. В този момент ми дойде една музикална идея и тя се казва се „Падащи Снежинки” (Falling Snowflakes). Искам да изляза от общоприетата форма и традиция за публикуване на произведение – т.е. даваш подобаващо заглавие и оставяш слушателя сам да интерпретира и изгради картина от това което чува. В този случай искам аз да разкажа (нарисувам) тази музикална творба предварително, спрямо моята идеята и представи за нея. Или по точно казано какво точно разказва соло китарата (моята слабост като инструмент).

    Слушайки инструментала си представете следното:

    Многобройни капчици вода политат от облака към земята. Минавайки през студеният въздушен слой се превръщат в снежинки. Аз обаче искам да акцентирам върху три от тях (или няколко, без значение).

    И така – та тези новородени (новообразувани) снежинки започват волно да падат към земята. Правят различни пируети. Въртят се в кръг. Танцуват и се радват на свободния полет. Удоволствието е огромно. Изживяването страхотно. Забавлявайки се обаче не подозират, че достигат до силно въздушно течение. То ги подхваща и започва да премята и върти нагоре-надолу. Разделя ги, събира ги. Блъска ги една в друга. Засилва ги със страшна и ги носи абсолютно хаотично. След това внезапно сменя посоката и ги изпраща със същата скорост но друга. Но в миг вятъра спира. Всичко се успокоява. Снежинките отново са заедно и продължават да летят и падат бавно и спокойно към земята. Забравили вече неприятното изживяване от преди малко започват отново да играят. Танца им е още по красив, увлекателен и завладяващ .Насладата им неописуема. Но земята е вече толкова близо. Те са вече изтощени, но щастливи. Полетът им е към своя край и те бавно полягат на земята. Заедно с всички останали снежинки образувайки снежна пелена.

    Историята свършва.

    Сега мога да Ви пожелая приятно слушане и дано да съм успял да изсвиря и пресъздам разказаното до сега, но в музикално отношение.Smile

    Коментирай 3
  • на 01.01.2015 в 14:10 часа

    Честита Нова 2015 година на всички!Smile

    Желая ви мнооого здраве. Много музикални идеи. Много вдъхновение и  нека късмета да бъде заек в храстите, които ще хванете за ушие. Много сбъднати мечти и всички ваши желания да бъдат мои пожелания!

    Smile

    Коментирай 1
  • на 23.12.2014 в 01:06 часа

    Привет на всички. Smile

    Искам да изкажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които са харесали моята музика. На всички, които са я номинирали и поставили пиесите ми на едно от петте места в така изложения регламент. За мен няма такова значение дали ще бъда 1-во или на 10-то място. За мен има значение дали ще докосна душата на слушателя. Дали ще предам настроението, с което съм писал произведението. За мен е важно дали съм успял да подаря на Вас частица от себе си разказвайки една моя музикална история. За мен този конкурс е просто един тест. Проверка дали музиката ми се харесва или не. А НЕ състезание!!! Единственото състезание за мен е със самия себе си. Да се уча и усъвършенствам все повече и повече. Да се надбягвам с музиката, да догонвам хаотични ноти и да им давам порядък.

    Сърдечно Благодаря!!!

    За мен това е един Огромен подарък. Това, което не може да се купи с пари. Радвам се, че гостувайки при вас през озвучителните системи, съм променил нещо макар и за миг.

    Вие ми дадохте още стимул и надежда, че това което правя не се харесва само на мен.

    Искам също така да Благодаря и на целият екип на Соник Б.А.Н.Г. за предоставената възможност. За всички усилия, старания и усърдна работа. Нека не забравяме, че това което правят е на добра воля и никой от нас не дава и стотинка на тях.

    Искам да използвам момента и да Ви пожелая хубави и весели празници. Едни от най-хубавите Християнски празници. Нека не губим надежда и запазим своята националност и посрещнем коледарите в домовете си.

     

    С уважение и признателност към Вас   Лъчезар Николов (LuckySolo).

    П.С.  А по отношение на коментара на  U.K.O.S. – колега готов съм да си предоставя ПРИЗА на който кажете. Само ми го посочете. Аз наградата вече съм си я получил. Друго не ми трябва. И тъй като си отворил темата нека  ти подам една сламка, а изводите си ги направи сам. Това е регламента:

    „Точките са формирани по схемата: 
    Първо място: 5 т. / Второ място: 4 т. / Трето място: 3 т. / Четвърто място: 2 т. / Пето място: 1 т. 

    За номинации, подадените от потребител с профил от вид "Слушател": 
    Първо място: 0.5 т. / Второ място: 0.4 т. / Трето място: 0.3 т. / Четвърто място: 0.2 т. / Пето място: 0.1 т.”

    Точките на Катерина Еленкова са  - 45. Първите места са – 10. Вторите – 2 и т.н.

    На  ARESIUS точките са - 93,5. Първите места са – 12. Вторите – 8 и т.н.

    Кои от регистрираните на сайта са „Слушател” и кои не.  Колко бяха ново регистрираните и с какъв профил са?

    А останалото колега е проста математика! Wink С ръка на сърцето казвам, че тук няма нито обиден или засегнат.

    Коментирай 4
  • на 25.11.2014 в 01:48 часа

    Привет на всички.Smile

    Първо искам да пожелая успех на всички участници в конкурса. Нека хубавата музика да спечели. Искрено се надявам това да се случи.

    Толкова много коментари и дискусии се наблюдават от последните 7-8 дни…….и то по отношение на конкурса. В това няма нищо лошо. Но на мен ми е чудно, защо това се случва само около него? Поглеждайки хронологията месеци назад, толкова малко са дискусиите около някое произведение (саунд, микс, аранжимент и т.н.). НЕ изключвам и себе си!  Само Димитър (Chipson) пише рецензии и оценки, впечатления.  Да тук-там се срещат и други коментари, но в общ план е така. Чудно! Нали идеологията на саита е цитирам Димитър:

     „…….за хората, които искат някой да чуе и коментира музиката им.”

    Та, нали всички сме тук за да публикуваме своите творби и да разберем от останалите творци мнения и отзиви. Да се научим на още нещо един от друг. Да коригираме грешките си. Да разберем дали сме успели да сътворим и разкажем историите си, чувствата и емоциите. Всичко, което ни вълнува – болка, мъка, радост, щастие.

    Какво толкова голямо значение има конкурса? Нали имаме този сайт. Имаме място за публикуване, място за отзиви, критики и похвали. Място, в което може да Ви чуе цял свят. Български! За Български творци и изпълнители!

    Какво значение има дали ще си на 1-во, 2-ро или 60-то място. Значение има дали си накарал някой да танцува на твоята музика. Или си разчувствал друг. Или си влязъл под кожата на трети и той цял ден си тананика някой твой бит. Това има значение.

    Ние не сме спортисти да покриваме нормативи и показваме физически качества.

    Ние сме музиканти. Ние сме творци. Ние правим изкуство. Музиката е изкуство!!!

    Няма значение. Така или иначе няма да получа отговори на тези въпроси. Исках просто да ги споделя с Вас.

    От всичко, прочетено до тук искам и още нещо да споделя с Вас.  По предложението на Aresiusq – който искам да поздравя за творческият талант - за участието с три произведения, но в различни музикални групи и жанрове. Аз това не го разбирам и мисля, че е неуместно.

    Нека да се обоснова.

    Колко от големите изпълнители или групи пишат музика в различни стилове?

    Жан Мишел Жар има ли произведения в Метала? Металика правят ли Хит Хоп? Шаде има ли Хаус парчета? Кенибъл Корпс да пишат Фолк? Или Джими Хендрикс да е писал класическа музика?

    Всеки музикант, творец търси и намира своята музикална ниша и се усъвършенства в нея. Много трудно се прави качествена и стойностна музика. Особено в днешно време, в което сме засипани от толкова много изпълнители и звуци. Като човек, който слуша стилово от класическа и стигне до дет метъл, мога да кажа че всяко трето ново изпълнение което слушам прилича на друго по-старо. Трудно човек може да „скача” от стил в стил и да прави качествена музика. Творба която е уникална сама по себе си и ще остане завинаги. Далеч съм от мисълта, че всички произведения на ГОЛЕМИТЕ са хубави, запомнящи се и неповторими.

    Сигурно има и таланти, които правят стилово всякаква музика. Но каква е тя?

    Коментирай 1
  • на 23.07.2014 в 16:40 часа

    Здравей Димитър (Chipson) Smile

    Благодаря ти (ако е удобно да минем на ТИ, макар и да не се познаваме) за рецензията по моите произведения. Благодаря и за искрените съвети и мнения.  Радвам се, че те е заинтригувала и допаднала моята музика и имам няколко по конкретни въпроса по казаното от теб, но ще ги отнеса в лично съобщение.  

    А ако трябва да бъда откровен, а аз винаги съм такъв и много държа на човека или хората срещу мен да бъдат също такива - оценка (като число) в музиката е нещо много относително. Да, това е един от начините да се обобщят всички показатели, по които се преценява (оценява) една пиеса или произведение. Но аз си мисля и разбира се това е мое мнение, че музиката е изкуство което носи в себе си  душа. И то не коя да е, а душата на твореца.

    Ако той съумее да изрази цялото си настроение, да опише подробно всички си тръпки. Да откъсне частица от себе си и да я хармонизира. Да посее ноти и те да разцъфнат. Да подбере точните звуци и да излее идеята си в това произведение. То тогава значи е успял да разкаже историята, която го е подтикнала да напише тази пиеса.

    Една композиция или те грабва или не. Средно положение според мен няма. Наистина има значение с какво качество са семплите, как са изпълнени, как са миксирани и как са мастерирани, какво е цялостното звучене. Но както ти сам си казал за Бийтълс – моно записи, без качествен мастеринг. А хората и до днес слушат техните песни и им се радват.

    За съжаление живеем в един нов материален свят. Културните ценности в хората изчезват и остават само материалните. Стойностната музика вече е на изчерпване. На нея вече се гледа като на средство от което да се забогатее, а не като на изкуство. И за това има такива като Дрис..(пардон) Криско и други подобни – да не говорим за чалгата, които „печелят” награди – и за кое по-точно? Може би аз съм „ТЪП” и не разбирам. А хора, истински творци като много от тези които са тук и не само, остават незабелязани, не чути, неоценени. Тъжно – много тъжно.

    Искам да БЛАГОДАРЯ на теб и твоите колеги (модератори и администратори) създатели на този сайт, за дадената възможност на незабелязаните творци да покажат своите чувства и мисли изразени с музика. С истинска музика! Музика която те кара да погледнеш през прозореца, през дървета, през сградите, някъде там където и погледа ти не може да достигне. Да изрисува картини, които и най-добрият художник не би нарисувал.

    Благодаря и на всички Вас творци, че сте тръгнали по пътя на това изкуство, на стойностната музика.

    С голямо Уважение: Лъчезар Николов (Luckysolo)

    P.S.  Ще представя на Вашето внимание и едно мое изпълнение (песен), която съм написал през далечната 1999 г. За хората, които не харесват по тежкия Рок най вероятно няма да им хареса, но поне могат да се насладят на Видеото към него. Wink

    Песента се каза: Елате с мен (Come with me) – и изразява погнусата ми от чалга музиката. (меко казано)Wink

    Това е линка в Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=2JQW-FFbaz4&feature=player_embedded

    Коментирай 1
  • на 22.07.2014 в 19:41 часа

    Привет на всички Smile

    Ето малко музика и от мен. Приятно слушане! Wink

    Коментирай 1
    Предишна Следваща

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и да обновиш данните в своя профил, тъй като според регламента е необходимо
да получим твоето изрично съгласие с някои клаузи.

Виж повече тук expand_more

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и тъй като в момента не си оторизиран с регистриран профил, необходимо е да заявиш
изрично съгласие със следните клаузи:

done
done
expand_more