Затвори с ESC
u.k.o.s.
u.k.o.s. 232 в седмична
класация
59 в месечна
класация
Изпълнител Experimental / Experimental

Теми от u.k.o.s. (2)

  • на 22.12.2014 в 22:10 часа

    Честито на победителите!.. все пак да си споделя мисълта - като гледам гласовете, моралния победител е втория в първата категория имащ два пъти повече номинации за първо място от първия, така че и на тях най-вече честито! Аз ги сложих на второ де, та познах и спечелих от еврофутбол Wink Моите хора доста се поизложиха и са във втората половина на А група..чак 16-ти.Аз пък номинирах за първа позиция песента финишарала на 20-та - виждам доста потенциал в нея, но трябва сериозна обработка на звука за да се оцени подобаващо и от останалите слушатели.

    Коментирай 1
  • на 22.11.2014 в 01:15 часа

    Би било добре да се рекламира този тип конкурси из нета - примеро за да участваме да трябва да платим символичните 5 лв. които в последствие да бъдат инвестирани за реклама в нишови сайтове и лека полека дори и да няма моментален ефект самото място с времето да се популяризира и развива, защото няма аналог в България от доста години, а идеята е много добра и реално създава ново място за  музикантите, в което да споделят песните си, различно от малкото в момента като youtube и някое радио ако са по-попнати. Споделям тази идея, защото ми е ясно, че в България нещата трудно се развиват когато даваш награда без да искаш нищо в замяна особено ако са свързани с музика и няма достатъчно бюджет и ако не се почне от някъде да се надгражда за да трупа доверие и интерес ще си плава по течението и в един момент песните ще свършат. Рекламата би докарала и доверие за рекламодатели, които да увеличат бюджета за нова реклама или помощ от министерството на културата, но това вече е друга тема.

     

    Така примерно при едни 50 участника ще се съберат около 250лв да речем, които могат да отидат в някакъв прес релийз или друго.  На мен като артист,  би ми било хубаво песента ми да бъде чута от повече хора с музикални интереси или потребители и донякъде ми пука за перспективни идеи и виждам, че към българската музика има интерес след като има и x-faktor и България търси талант в пиково ефирно време във водещи медии, така че помислете си около идеята ми и може би някой ден я реализирайте – аз с кеф бих си платил за да участвам дори и повече от 5лв когато знам, че парите няма да отидат в награда за някой, а в популяризиране на конкурс, участници и за бг.музиката като цяло.. разбира се тогава би било оферта и имената на артистите да не са скрити за максимална ефективност.

    Коментирай 2
    Предишна Следваща

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и да обновиш данните в своя профил, тъй като според регламента е необходимо
да получим твоето изрично съгласие с някои клаузи.

Виж повече тук expand_more

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и тъй като в момента не си оторизиран с регистриран профил, необходимо е да заявиш
изрично съгласие със следните клаузи:

done
done
expand_more