Затвори с ESC
milla kara
milla kara 200 в седмична
класация
156 в месечна
класация
Автор New Age / Neoclassical

Теми от milla kara (18)

  • на 29.12.2016 в 19:53 часа

    Радвам се да съобщя, че нашето произведение с Lucky Solo "Weeping Angel" е номинирано за наградата 2016 Golden Kayak в категорията Ambient and Classical на сайта indiemusicpeople.com. Също така Milla Kara е сред номинираните в категорията Best Female Artist. Ако желаете, може да ни подкрепите тук:  https://getfoureyes.com/s/f3n9w/. А това е Internet Radio Station с всички номинирани произведения: https://indiemusicpeople.com/stationGen.aspx?stationID=7999

     

    Коментирай 2
  • на 14.09.2015 в 21:47 часа

    Защо освен конкурса, отпадна и статистиката за произведение на седмицата, месеца и т.н. в началната страница?

    Коментирай 1
  • на 17.03.2015 в 20:34 часа

    Само да кажа, че когато поствам произведение, не би трябвало да се подразбира като подкана за коментар. Сайтът е така устроен, че това се появява като новина. Коментарите са добре дошли, но не са задължителни. Аз също не съм активна по отношение на коментарите, понякога просто поради липса на време, но оценка слагам, ако ми хареса произведението. Това, което Aresius спомена за сайта е така и за мен. Тук съм от почти 10 години и смятам, че това е най-добрият сайт за български творци по душа / най-вече/. Целта не ми е да хваля и възхвалявам, самата истина е, че тук срещнах много помощ, критика, придобих знания, които ми помогнаха в техническата част на композирането. Понеже Aresius  спомена за форума, да кажа и аз, че там имаше раздел Проекти, където всеки автор имаше възможност да постне или даде линк към произведението си и да получи коментари. Ето, тук вече коментари се очакваха и с такава цел авторите си постваха парчетата. Освен това, имаше и раздел Софтуер, където можеше да се попита, сподели проблем или да се събере информация...споменавам го, защото това сега мно-о-о-ого ми липсва, Chipson. Може би, някакво разделче по техническата част - въпроси и отговори... 
    И накрая, не мисля, че правя нещо по-специално, че да се изискват определени познания или опит, за да се коментира. Самоук съм като всички и все още се уча ...Но го правя за удоволствие, понякога ми е потребност...

    Коментирай 1
  • на 12.03.2015 в 22:07 часа

     Плеъра при мен работи /FireFox/,  поздравления за визията му. Аз, също като Aresius, забелязах, че по-старите ми произведения са с download, при положение, че давам само на някои такава опция. Това не е от сега, помислих си, че мога да го оправя от опцията  за редактиране на произведението, затова не съм го споменавала като проблем.

    Коментирай 4
  • на 09.03.2015 в 23:23 часа

    Този път реших да представя първо видеото   към произведението Hope Restored. Нямам претенции за  ниво и качество във видеообработката, просто един поглед към идеята  на произведението...

     

    Коментирай 0
  • на 28.02.2015 в 17:01 часа

    Малко help, ако е възможно. Инсталирах си новата Cubase, но не записва midi трака, въпреки, че го възпроизвежда.

    Коментирай 1
  • на 02.01.2015 в 14:34 часа

    Честита Нова Година на всички членове на SONIC BANG! ? Бъдете здрави, щастливи, обичани и вдъхновени за нови прекрасни творби!!! Специални поздравления за победителите в конкурса!!! Нека музата ги съпътства и през Новата година! Успех и на всички  автори с пожелание за бъдещи успешни реализации!

    Коментирай 0
  • на 07.12.2013 в 22:38 часа

    "Beyond the Visible" оглавява класацията на всички жанрове в IACmusic.com за тази седмица. Досега само едно друго мое произведение е било там, но малко по-надолу в класацията - това е "Another Sky".
    https://www.iacmusic.com/genre_chart.aspx?Genre=Ambient&SubGenre=All

    Коментирай 1
  • на 27.11.2013 в 01:03 часа

    Ето видео то, което направих към парчето " Beyond the Visible":

    Коментирай 5
  • на 04.05.2012 в 23:17 часа
    "Another Sky" - моят първи албум

    Радвам се да представя моя първи албум  "Another Sky", чието физическо разпространение ще се осъществява от AMAdea Store.  Албумът ще се разпространява и дигитално чрез AMAdea Music. Концепцията на албума е стремежа да открием онова друго небе, винаги ясно и безпристрастно, в което да  се чувстваме свободни, щастливи и необременени от моделите на съществуване, които ни налага реалния живот.
    Ключът е в нас!

    "There is another sky ever serene and fair." E. Dickinson

    Коментирай 0
  • на 16.12.2008 в 22:05 часа
    KIAC Featured Artist of the Day

    Радвам се, че един от сериозните сайтове за музика IACmusic.com ме "сложи" на своята първа страница, макар и само за един ден!
    "KIAC
    Коментирай 0
  • на 15.07.2008 в 22:39 часа
    Milla Kara в Public-Republic

    Public-Republic e електронно списание за лично творчество, музика, култура и изкуство. В редакторския и авторския екип на списанието присъстват известни представители на българския културен елит. По думите на проф. Милена Кирова / литературен критик/ - "Мултимедийното списание “PublicRepublic” представлява явление, което обогатява културното пространство на България в началото на ХХІ век. То е пробив към нови жанрови форми в областта на журналистиката и съблазнява своите настоящи и бъдещи читатели с непознатата им до този момент възможност да бъдат не само пасивни възприематели, но и активни участници в медийния процес."
    На страниците на това прекрасно електронно издание е публикувано моето първо официално интервю!
    https://www.public-republic.com/magazine/2008/07/1783.php
    Благодарности на целия редакционен екип и най-вече на Албена Попова, която ме откри за това прекрасно списание!
    Коментирай 0
  • на 13.07.2008 в 11:35 часа
    Breathless

    Breathless е едно пиано изпълнение, оставено така, както е изсвирено, без никаква редакция. Добавени са Strings за подсилване на настроението. Произведението е изсвирено съвсем спонтанно, докато изпробвах новите си пиана и новия педал. Скоро ще се появи и в SONIC - BANG, но дотогава може да го чуете тук:
    https://www.soundclick.com/bands/page_songInfo.cfm?bandID=494655&songID=6703978
    Коментирай 0
  • на 08.09.2007 в 23:20 часа
    The Wand

    Новият проект под името The Wand е вече факт. Той обединява усилията на двама автори, Milla Kara - клавири и Ceco /Tzvetan Iliev/ - китара. Като гост-перкусионист участва и Jose Diaz /USA/.След първия успешен съвместен резултат - Nevermore - се надяваме да последват много други успешни произведения, в които всеки ще покаже максималното, на което е способен!
    Дебютната ни композиция - White Bird - е на ваше разположение...Скоро!
    Коментирай 0
  • на 13.07.2007 в 11:07 часа
    Music Forte Artist Of The Day

    За втори път имам честта да бъда Music Forte Artist Of The Day - днес, 13.07.07, благодарение на новата ми композиция - NEVERMORE!
    Явно числото 13 ми носи късмет, защото пак на 13.05.07. бях за първи път удостоена с тази чест!
    https://www.musicforte.com/wordpress/
    https://www.geocities.com/mk_milakara/MF_Artist_13.07.jpg
    Коментирай 0
  • на 13.05.2007 в 21:43 часа
    Music Forte Artist Of The Day

    На 13.05.07г. бях избрана за Music Forte Artist Of The Day. Music Forte е един от големите и престижни сайтове за музика!

    https://www.musicforte.com/wordpress/
    https://www.geocities.com/mk_milakara/artist.jpg
    Коментирай 0
  • на 11.02.2007 в 10:41 часа
    Best ChillOut Track

    Радвам се да споделя с всички вас, че произведението "Sky High" спечели в категорията Best ChillOut Track на ChilloutAddict Forum - "CA Yearly Awards 2006".
    Коментирай 0
  • на 14.10.2006 в 12:32 часа
    Нов съвместен проект

    Съвместният ни проект с Equivallentium "Whenever" е вече факт. След неколкократно прехвърляне на файлове и обмяна на мнения, в крайна сметка се получи този резултат. Надявам се да ви допадне...
    Коментирай 0
    Предишна Следваща

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и да обновиш данните в своя профил, тъй като според регламента е необходимо
да получим твоето изрично съгласие с някои клаузи.

Виж повече тук expand_more

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и тъй като в момента не си оторизиран с регистриран профил, необходимо е да заявиш
изрично съгласие със следните клаузи:

done
done
expand_more